Přihlásit se
Fórum
Katalog
Kurzy
Všechna videa
Články
Vaše úspěchy
Doučování
Nápověda

Ochrana osobních údajů v souladu s GDPR

Jaké údaje zpracováváme?

Zpracováváme Vaše jméno, příjmení a email, který jste vyplnili při registraci.

Pokud při nákupu vyplňujete informace o firmě, zpracováváme Jméno firmy, IČ, adresu firmy.

Dále používáme cookies.

Proč tyto údaje zpracováváme?

  • Email slouží k Vaší identifikaci v systému a k přihlášení. Zpracováváme ho také proto, abychom Vám mohli posílat emaily, které souvisí s tím, že využíváte portál Mathematicator (informace o objednávce, pokyny k platbě, informace o aktivaci kurzu, zaslání daňového dokladu, informační maily o nových kurzech či slevách(marketingové emaily) apod.)
  • Jméno a příjmení slouží k tomu, abychom věděli, jak Vás máme oslovovat.
  • Informace, které vyplňujete při objednávce “na firmu” (Jméno firmy, IČ, adresa) slouží pro potřeby faktury.
  • Cookies slouží k nezbytnému provozu portálu Mathematicator (přihlášení, vkládání produktů do košíku) a pro potřeby Google Analytics. Používání cookies můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na základě jakého právního titulu informace zpracováváme?

Na základě právních titulů:

  • Plnění smlouvy (pokud si od nás objednáte kurz)
  • Právní povinnost (pokud vyplníte informace o firmě pro potřeby faktury)
  • Oprávněný zájem (pokud si od nás objednáte kurz a my Vám poté zasíláme informace o nových kurzech nebo akcích, cookies)
  • Souhlas se zpracováním osobních údajů (pokud se registrujete k odběru newsletterů, případně se na Mathematicatoru registrujete a ještě jste nenakoupili.)

Jaké údaje mohou vidět ostatní uživatelé?

Ostatní uživatelé mohou vidět pouze Vaše křestní jméno a první písmeno příjmení (například Marek V.), a to pouze pokud napíšete komentář na fóru.

Kde a jak údaje zpracováváme? Kdo je Zpracovatel osobních údajů?

Používáme server hosting od společnosti Wedos Internet, a.s. (https://hosting.wedos.com/cs/)

Používáme e-mailový server od společnosti Google.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup?

Marek Valášek - provozovatel portálu - Správce údajů i zpracovatel
Wedos Internet, a.s. - používáme jejich serverhosting - Zpracovatel údajů
Google - používáme e-mailový server od Googlu - Zpracovatel údajů

Jak dlouho vaše osobní údaje zpracováváme?

Tak dlouho, jak dlouho chcete využívat portál Mathematicator. Pokud již Mathematicator využívat nechcete, můžete svůj souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat.

Data potřebná pro fakturaci a daňový úřad zpracováváme po dobu, kterou nám ukládá zákon.

Jaká máte práva v souvislosti s ochranou Vašich osobních údajů?

  • Máte právo na opravu osobních údajů, které o Vás zpracováváme.
  • Máte právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů, pokud jste tento souhlas udělili.
  • Máte právo být zapomenuti. Všechny Vaše osobní údaje musíme smazat.
  • Máte právo podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kdo je v Mathematicatoru DPO (Data Protection Officer), neboli pověřenec pro ochranu osobních údajů?

Marek Valášek
admin@mathematicator.cz
775 859 400

Pokud máte pochybnosti o ochraně Vašich osobních údajů, neváhejte se na Marka obrátit.